fredag 1. februar 2008

Noen ting bare lurer man på...

F.eks lurer jeg veldig på hvorfor jeg ikke kan flytte på overskrifta jeg har valgt. Hadde tenkt meg å legge den nederst i ramma med et bilde som bakgrunn. Ikke tale om! Får det ikke til. Og så lurer jeg på hvorfor innleggene mine ser forskjellige ut, mht. til skrifttype og linjeavstand og sånn. Har forsøkt å lagre på nytt og på nytt.
Trur jeg skal prøve å finne noen spenstige blogger i stedet for. Kanskje lage en watchlist?

3 kommentarer:

Anlaug sa...

Du verden så langt du har kommet! Hva er en watchlist? Jeg har sittet og lest om RSS, har vel bestemt meg for å velge Google Reader som RSS leser, men har ikke våget å opprette den ennå. Men må tror jeg at jeg vet såpass om RSS at jeg skjønner hva det dreier seg om når andre snakker om det.

Jannicke Røgler sa...

Hei!
Når du først har valgt en mal så tror jeg ikke du kan endre så mye i tittelfeltet. Det er også viktig å se om det har lagt seg noen ekstra linjeskift. Lasse sleit litt med det. Kan du litt html, så kan du jo se innlegget ditt i html ved å trykke på den fanen når du er inne ogs kriver et innlegg.
Jannicke

INGEBJØRG "ingebjorgu"@gmail.com sa...

Hei Astrid.
Dette er rett og slett gøy. Jeg måtte lage ny blog, den første hette lokalt blikk - biblioteket Nore og Uvdal, men der ble det for mye seriøst, vanskelig å dokumentere framgangen for Jannicke. og Jeg slapp meg ikke skikkelig løs. Men når jeg kommenterer på innlegget ditt nå, er det først for å si gratulerer med estetisk og fint oppsett. Og så kan du jo endre mal og trikse med andre farger, men det var kanskje ikke det du mente? Natthilsen fra Ingebjørg (akkurat heime fra vinterfjellet!!!)